Pirelli FleetApp

Pirelli FleetApp är en applikation för iOS- och Android-plattformar som gör det lätt att snabbt välja lämpliga däck som uppfyller olika krav både för passagerartransporter och kommersiella transporter. Genom att fylla i några få datafält kan användarna hitta all information de behöver om däcken som finns i lastbilsutbudet, samt däcken i Pirellis kompletterande produktserie, under märket Formula.

Det är en enkel och användarvänlig app som bl.a. ger information om rekommenderad användning för varje däck, tillgängliga storlekar, europeiska märkningsuppgifter, slitbanemönstrens utformning och tekniska egenskaper, för alla storlekar.

Appen informerar inte bara om produktutbudet utan innehåller också ett simuleringsverktyg som låter användarna beräkna hur mycket bränsle de kan spara beroende på energieffektiviteten för varje däck. Menyn i FleetApp innehåller också specialerbjudanden och ett videogalleri som snabbt informerar kunderna om hela Pirellis produktutbud, samt specialtjänster som CyberFleet.

Våra säljare av produkter för fordonsparker testade omsorgsfullt appen innan den lanserades. De fungerade som betatestare ute på fältet och gav oss värdefull feedback och information så att vi kunde förbättra gränssnittet och göra appen användarvänligare.

Kostnadsfri nerladdning