Prometeon Prometeon

REVOLUTIONERANDE UTVECKLING FÖR BÄSTA PRESTANDA

FÖRBÄTTAD KÖRSTRÄCK OCH VÄGHÅLLNING

Nästa generation säkerställer ännu längre körsträcka, bättre grepp, och bättre dragkraft i snön.

Evolution in Top Performance

Sedan debuten 2009 har 01-serien utmärkt sig för sin innovation, som började med lanseringen av R: 01 serien, utgångspunkten i en bana av evolution i teknik och prestanda som markerade en viktig vändpunkt för Pirelli Truck. Denna innovationsprocess har sedan spritt sig till andra "regionala" (därav "R" i R: 01) produkter, till "energi" produkter av H: 01 serien och på de däck för anläggningsfordon (G: 01 ) och för användning på vintern (W: 01), och även däck för påhängsvagnar (ST: 01), från ultralåga profilversioner till ST: 01 Neverending, den första på marknaden med en "A" betyg i både energieffektivitet och våtgrepp.

Vårt engagemang för evolution och förstklassig prestanda för oss till den andra generationen av däck med toppprestanda: FR: 01 II och TR: 01 II, vilka ger längre körsträcka och bättre prestanda vid alla typer av förhållanden.

I FR: 01 II ökade vi slitbanebredden för längre körsträcka och styrprecision och gett det en innovativ skulderkontur, en Pirelli patenterad design, som optimerar kontaktytan för att öka körsträckan ytterligare.

Vi har märkt TR: 01 II med 3PMSF märkningen en symbol för utmärkt vinterprestanda. För att förtjäna denna E.U. märkning för utmärkt vinterprestanda har vi fokuserat på dragkraft genom att fördjupa spåren och optimera slitbanans riktning, vilket ökar däckets livslängd och prestanda även under de kallaste dagarna.
Vi behöll också SATT strukturen och andra innovativa tekniker som är karakteristiska för 01-serien (dvs. den sexkantigaoch uthålliga kantråden och dual-layer gummiblandningen), vilket verkligen gör detta till 01-seriens evolution.

01-serien och R: 01 serierna har verkligen markerat en vändpunkt i både teknik och prestanda jämfört med tidigare serier. Kostnadseffektivitet och förmågan att diversifiera är nu faktorer som vagnparksförvaltare ser till med större uppmärksamhet och som också påverkar valet av däck. Allt större omsorg ägnas åt köpprocessen där ett skarpt öga som riktas mot däckets hela livslängd, inklusive regummering, och användning på olika typer av vägar och i en mängd olika väderförhållanden. Dessa är skälen till att vi har fortsatt att anpassa och förbättra våra däck till morgondagens behov.

REKOMMENDERADE