Prometeon Prometeon

FORMULA

VÄRDE SOM TAR DIG FRAMÅT

Formula-serien är resultatet av ett innovativt projekt, som kombinerar mångsidighet, prestanda, lång livslängd och prisvärdhet.

Eftersom vi vet att det inte finns två vägar eller två bilar som är likadana, har vi konstruerat dessa däck för att möta behoven både för långa- och medellånga distanser, oavsett vad vägen har att erbjuda. Upptäck vilket Formula-däck som passar dina transportbehov bäst:

Styr: Erbjuder långsiktig pålitlighet, det här däcket är mästare av precision och säkerhet. De fyra längsgående spåren säkerställa precision och kontroll bakom ratten, även under de värsta förhållanden. Spårmönster och saipningen är utformade för att minska bromssträckor och ge bättre grepp i sidled, samtidigt förhindra oregelbundet slitage.

Driv: Detta däck fokuserar på greppet. Oavsett våta eller torra vägar, utformade vi detta slitbanemönster för optimal prestanda under alla förhållanden. Och de djupa klackarna garanterar bättre grepp under hela däckets livslängd.

Släp: Effektiv rear-vehicle management och motståndskraft till transversal belastning är avgörande för långa eller medellånga transporter och Trailer ger allt, oavsett om du använder 22,5 ", som utnyttjar ett sicksackmönster för utmärkt grepp och bromsning, eller 17,5", vilken har ett ännu mer robust mönster för ännu bättre väghållning på vått underlag.

Upptäck alla Formulas produkter >

REKOMMENDERADE