Prometeon Prometeon

Skapade för  att färdas

Här kommer de nya däcken utformade för långa persontransporter

H: 01 Coach Line föreslår däck som kännetecknas av en struktur lämpligt utformad för att garantera både säkerhet och komfort. Den uppfyller kraven hos väldigt speciella kunder: chef över fordonsparken, föraren och passageraren.

H: 01 Coach Line föreslår däck som kännetecknas av en struktur lämpligt utformad för att garantera både säkerhet och komfort. Den uppfyller kraven hos väldigt speciella kunder: chef över fordonsparken, föraren och passageraren.

Komfort garanteras av en struktur som är speciellt utformad för att bättre klara av grova ytor och minska ljudet. Säkerhet tillhandahålls av svarsförmåga, körprecision och väghållning på vått underlag. Ekonomisk effektivitet över tiden, garanteras av syntesen mellan lång körsträcka, jämt slitage av slitbanan och lågt rullmotstånd.

Dessa är "referenserna" i den nya H: 01 Coach linje som har utvecklats genom att berika existerande utbud i katalogen och är riktade för montering av däck på fordon som används för långväga transporter av människor. De nya däcken har utformats för långväga transporter av människor på både landsvägar och motorvägar och kännetecknas av låg förslitning. Produkter som Coach FH: 01, lämplig för alla typer av axlar, och TH: 01, specifik för drivna axlar, har utvecklats för att möta behoven hos väldigt speciella "kunder": fordonsparkens chef, föraren och passageraren. Medan säkerhet är en nödvändig förutsättning, strävar chefen också efter ledningseffektivitet, passageraren efter komfort och föraren efter en bra körstandard.

Innovationer för denna typ av produkt berör både struktur och material: den förstärkta kanttråden och den nya föreningen ger en längre livslängd för däcket genom att garantera längre körsträcka och enklare regummering. Den nya Euro VI normen kräver en annan configuration av fordonet ocg därför montera däck med högre belastningsindex på bakaxeln. Detta är anledningen till att intervallet 295/80 R 22.5 FH: 01 Coach har en högre lastindex (154/149 M).

På fordon avsedda för yrkestrafik monteras, i regel, samma däck på alla axlar, även för akustiska skäl. Men om det behövs, är det möjligt att montera motoraxlar, ett slags däck som garanterar bättre grepp, särskilt på vintern.

TH: 01 uppfyller dessa villkor perfekt tack vare ett djupt snitt som garanterar bättre grepp på vått underlag och minskad bromssträcka.

REKOMMENDERADE