Prometeon Prometeon

DÅTID, NUTID OCH FRAMTID

UTVECKLAR LÖSNINGAR FÖR ATT FÖRUTSE DINA BEHOV

Pirelli har alltid legat i framkant när det kommer till utveckling av innovativa förstklassiga lösningar genom varje generation. Vårt engagemang för att erbjuda kvalitetsprodukter är en del av vårt förflutna och vår framtid.


I den konkurrensutsatta marknaden av medelstora slitstarka fordonsdäck, är vi stolta över att erbjuda ett stort utbud av högpresterande produkter samt lösningar och tjänster, som avser att komplettera varandra och exponentiellt effektivisera varje fordonspark, öka förarkomfort och optimera driftkostnaderna.

Varje verktyg som vi har utvecklat, vare sig det är Cyberfleet -tekniken eller 01-Seriens nyaste produkter såsom R: 01 II, är de framtagna med vårt engagemang för kvalitet.

Vi tror på det kompletta paketet, vårt mål är att bli en pålitlig, tillförlitlig partner som stödjer arbetet med fordonsparker från början till slut. Denna filosofi har varit tydlig år efter år och vi har utvecklat den till ett tydligt, starkt och igenkännbart varumärke. En lastbilschaufför kan inte fungera utan verktygen för handeln, själva lastbilen och däcken som den förlitar sig på, för att ta den dit den behöver åka. Våra slitstarka däck sammanför den ikoniska bilden av företaget såväl som den råa kraften i fordonet och tekniken bakom däcket, vilket tar fram det bästa i varandra.

Pirellis engagemang har inget förfallodatum. Vi har alltid utmanat oss själva att konstruera produkter som håller och överträffar moderna standards, 01-Serien är ett utmärkt exempel. Utforska vår historia för att förstå att vårt engagemang inte har några gränser.

REKOMMENDERADE