Prometeon Prometeon

BRÄNSLEBESPARING. JÄMFÖRELSE AV TESTRESULTAT BEKRÄFTAR MAXIMAL PRESTANDA I 01 SERIEN


H: 01 Energy och ST: 01 Neverending Energy visar vårt åtagande att främja bränsleeffektivitet: 3,5% i bränslebesparingar I jämförelse med tidigare produktserier.För möta vårt engagemang för bästa prestanda utsätter vi kontinuerligt våra däck för en mängd olika tester. I det här fallet gick vi till Nardò för att se hur våra däck ST: 01 Neverending presterar under medellånga till långa sträckor jämfört med konkurrenterna.

Vi valde två identiska Iveco Stralis 500 HP som fick köra en sträcka på totalt 460km, uppdelat i två sessioner. På så sätt kunde vi mäta av deras prestationer.

Därefter mätte vi prestanda i rullmotstånd. Lägre rullmotstånd ger lägre bränsleförbrukning och lägre C02-utsläpp. Resultaten visade en signifikant minskning av rullmotstånd, jämfört med våra tidigare genomsnitt, vilket kan översättas till en ökning av bränslebesparing på 3,5%.

Prestanden hos ST: 01 Neverending har fått betyget AA i rullmotstånd och våtgrepp, inom EU:s däcketikettsystem, som illustrerar vår Premium Performance jämfört med våra konkurrenters EU-betyg.

Upptäck alla detaljer i Nardò testen från Fabio Montanaro, Pirellis chef för avancerad utveckling & forskning, i vår interaktiva video.

REKOMMENDERADE